TV3 - Estanislao viste las Campanadas con Mercè Martínez

Correo electrónico Imprimir PDF

 estanislao-campanadas-2012-13Quan se'ns va plantejar vestir l'actriu Mercè Martínez per rebre l’any nou davant el monestir benedictí de Santa Maria de Ripoll, vam buscar entre diferents propostes que tinguessin en compte condicionants com la bellesa contundent de l'entorn i la seva freda nit, i la feminitat de la Mercè, que com a única petició va demanar no utilitzar pell d'animals.

La senzillesa i la bellesa que esmenta Baudelaire, la vam poder trobar a Estanislao Costura. Visitar l’atelier del dissenyador de Lleida Estanislao, situat al cor de l'Eixample de Barcelona, és com entrar al cofre d'un tresor, i no per l'ostentació, sinó per la bellesa de les peces que respiren als penjadors i en cada un dels objectes que les acompanyen, que semblen part d'una composició d'absoluta bellesa i harmonia. Cadascuna de les obres d'Estanislao surten del mestratge del bon tall en teixits nobles, confeccionat amb l'exquisidesa del talent que ressalta les formes de qualsevol tipus de dona. 

 El meravellós vestit de seda vermell de tall de diamant, que ressalta les seves faccions de dona mediterrània. I sense cap tipus de pell d’animal, sense "res més" que una llana llaurada amb què il•luminaríem l'austeritat medieval de l'entorn amb un preciós abric llarg de color ivori.

Les pinces del vestit que subjecten el pit són, en la seva cort magistral, una continuació perfecta de les de l'abric. El resultat, de la senzillesa tan extrema en la seva autenticitat, és d'una funcionalitat absolutament elegant, com l'esperit de la nostra terra.

Seguint aquesta línia, l'estilisme es va completar amb el contrast de sabata de plataforma negra a joc amb els guants de tafilet de cuir negre (única "trampa") per donar un toc més contemporani a la intemporalitat del vestit ... Així com les atrevides joies d’or i plata ennegrida (braçalet sobreposat al guant negre i arracades), dissenyades per Mercè Juvés per a Art Centre

Totes les fotos són de Paula Mykhaylychenko

Vestitica - Blog de TV3  BLOG COMPLET

 

 

You are here:

Sobre nosotros

Contacto

eo costura por estanislao | eometric

rambla catalunya 108, principal 2

08008 barcelona (diagonal)  (Google Map)

tel. (+34) 932 151 513

Esta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla   |   Esta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla

Esta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla